Om Directlarm Bergslagen

Om oss

Directlarm Bergslagen är certifierad anläggarfirma med behöriga ingenjörer inom brandlarm och inbrottslarm. Vi vänder oss till företag såsom butiker, verkstäder, kontor och verksamheter med behov av personellt skydd, som t.ex överfallslarm.

Vi har idag kontor i Västerås, Norberg och Falun. Vårt upptagningsområde är bredare än så, där vi idag täcker upp Mellansverige.

Behöver ni hjälp med projektering, driftsättning av brandlarm, inbrottslarm, passersystem eller kamerasystem. Saknar ni samarbetspartner för att leverera godkända anläggningar med anläggarintyg så tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi er med det.

Sponsring

Vi är stolta sponsorer av
Team Tynell
Sala Cykelklubb
Sala Basket Förening

Hitta oss

Om våra ägare

Pepe Romero

Han har jobbat inom säkerhetsbranschen sedan 2002, som säljare i olika roller på bl.a Securitas Direct. Efter några år som anställd på Directlarm Bergslagen gick han in som delägare 2013.

På fritiden tränar han gärna och då på landsvägscykel/mountainbike eller gör saker med familjen, allt från att ta en sväng till badhuset till att resa. Årets mål är att cykla Vätternrundan och Cykelvasan. Det finns även tid för både ideella engagemang i styrelserna för Sala basket och Sala cykelklubb.

pepe@directlarm.net

Tommy Ingemarsson

Directlarm Bergslagen grundades av Tommy 1995 under namnet Tommys teknik och fastighetservice. Kunder var bland annat Apoteket och Atlas Copco. 1998 började han koppla upp larm åt Securitas Direct. I grunden är han elektriker och innehar certifikat ”Behörig ingenjör Brandlarm”. Jobbar alltid under devisen: ”- Hur svårt kan det va?” Och har fått jobba mycket och länge både med och utan betalt p.g.a. av detta.

Tommy har fru och två vuxna barn. Gillar att vara i skogen med fiskespö, skidor eller skoter. Det blir även en och annan resa till Spanien med löpning eller cykling i bergen. Har klarat En svensk klassiker hela fyra gånger.

tommy@directlarm.net

Mikael Johansson

Mikael har jobbat med säkerhet sedan mitten på 90-talet. Han tycker om utveckling av teknik och jobba med larm, passersystem och framför allt CCTV. Är det dessutom en utmaning inblandad går Mikael verkligen igång.
Behörig ingenjör Inbrottslarm.

På fritiden gillar Mikael att resa med familjen, på vintern går resan gärna någonstans där man kan åka skidor.

mikael@directlarm.net