Porttelefoni

Få bättre kontroll på besökare

Porttelefoni är ett utmärkt komplement till ett passersystem. Låt besökare ringa upp vid grinden eller dörren. Öppna med hjälp av mobilen eller en enhet i lokalen. Lätt och smidigt.

Leverantörer

RCO

Försäljning, installation och service av RCO:s produkter sker via ett brett nät av återförsäljare (lås-, larm-, tele- och elinstallatörer). Produkterna och lösningarna tas fram vid den egna utvecklingsavdelningen i Järfälla. Där genomförs allt ifrån mekanisk konstruktion till utveckling av programvaror och elektronik – dessutom i nära samarbete med återförsäljare och slutkunder som ofta kommer med synpunkter och förslag. Stor vikt läggs också vid att ta fram lättförståeliga manualer, underlag för driftsättning och annan dokumentation.

Vanderbilt

Paxton

Paxton designar, tillverkar och är marknadsledande inom passerkontroll i Storbritannien och Irland och har på senare år även tagit stora marknadsandelar i Skandinavien och USA.
Med över 30 års erfarenhet ligger våra kärnvärderingar i enkelhet, kvalitet i allt vi gör. Våra produkter erbjuder den senaste tekniken för att tillhandahålla kraftfulla lösningar som är enkla att installera och använda, vårt mål är att alltid överträffa kundens förväntningar

Vi utvecklar ett komplett och skalbart system för hela marknadens såsom bland annat små/medelstora förtag, utbildnings-, sjukvårds-, detaljhandels-, fritidssektorn samt den kommersiella och offentliga sektorn) och tillhandahåller olika lösningar som passar en mängd olika platser och krav i ett och samma system.

Paxton är baserat i Brighton i Storbritannien, och producerar lokalt och exporterar till över 60 länder. Vårt team växer ständigt internationellt och vi verkar för tillfället på tolv platser världen över, med kontor i Storbritannien, USA, Frankrike, Tyskland, Sydafrika, Förenade arabemiraten och Benelux.

Axema

Axema har ett egetutvecklat passersystem med stilren design, skapad för nordiska förhållanden, och en modern plattform.

Begär offert